Экстаз

Неперевершенi почуття,
Думки сягають до небуття,
Серце в грудях жене гарячу кров,
Любов…

Пальцi стискають тiло твоэ
Ще мале зусилля i настаэ,
Коли наближаеться бажаний час,
Экстаз…

Пр.
Глузд втрачаю, все забуваю
Ти насолода, моя насолода
Хочу тебе, тебе бажаю
Вiтер зi сходу, мiй вiтер зi сходу…

Ти згубна жiнка, я жертва твоя
З губ твоiх п”ю чародiйне зiлля,
Бажаю кохати тебе знов i знов,
Любов…

Губи шепочуть твое iм”я
Душi спiвають твоя i моя
Я хочу щоб було все як в перший раз,
Экстаз…


Рецензии