Не буду дзвонити

Не буду дзвонити, не буду питати
Мені все набридло, лягаю я спати
Не хочу я знати, де час твій минає
З ким вечір вбиваєш, тому й не питаю

Лиш тільки скажу- я ображена дуже
І всі ці вірші- наче мокрі калюжі
Нема в них мети, немає в них сенсу
Та серце болить…ображене серце


Рецензии