Самотн1й л1хтар

Самотній ліхтар між осінньої мряки
У темному смутку, в просторі нудьги
Чомусь засвітив так яскраво і палко,
Кидаючи виклик бездушшю й пітьмі!

"Тепер всеодно, що мене тут замало,
Щоби безнадію спалити вогнем.
Я силу і волю в собі відчуваю,
І ніч непросвітну зроблю тепер днем.

Самотність- лиш привід любов накопити,
Що ллється у мене уже через край.
Я здатен тепер землю всю освітити,
Хоч вічність на це знадобиться, нехай!"

Ліхтар, що ожив між осінньої мряки
У темному смутку в просторі нудьги,
Усупереч всьому, не ждучи подяки,
Палає і вірить, що змінить весь світ.


Рецензии
Пускай цветут цветы в твоей душе.
Пускай цветут,не выпускай их на свободу.
Пускай приносят радость и тебе.
И тем,кто прикоснётся мимоходом.

Любви и удачи.Таня.

Татьяна Тайга   31.03.2008 17:15     Заявить о нарушении
Прекрасные стихи, Танечка! Спасибо тебе огромное!
Тебе тоже БОЛЬШОЙ-БОЛЬШОЙ ЛЮБВИ! Сергей.

Сергей Величко   31.03.2008 22:13   Заявить о нарушении