Що чують люди вночi?

Що чують люди вночі?
………...........Чиї це лунають наспіви?
Візьми їх до себе у душу, тремтливо, як брав ти кохану,
………………що віддавалась тобі всім своїм єством,
припадаючи губами до твого рамена,
………………а серцем – до твоєї душі.

Що чують люди вночі?
………...........Чиї це лунають наспіви?
То ж вони, істоти небесні
………………Тобі співають, закоханий….

23 лютого 2008 р.


Рецензии
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.