Дед и Баба

......ПАЛИНДРОМ........

Дед ли жил? – Дед!
А баба ли жила? – Баба!

Дед ли пил? – Дед!
А баба ли лила? – Баба!

Дед ли бил? – Дед!
А баба ли шила? – Баба!

Дед ли хил? – Дед!
А баба ли мила? – Баба!

А деда ли сила? – Деда!
А баба ли сила? – Баба!


Рецензии