Сорняки - Weeds. Джарвис Кокер

Сорняки

С котомкой за плечами
Из-за морских границ
Явились мы, и домом стал нам
Славный город Лидс.

Покуда нам чужда борьба,
Друзья, мы сорняки.
Ты здесь «вонючий эмигрант»,
Чужак бездомный ты.

Мы растенья, не люди, нас целый лес.
Сквозь щели в асфальте выйдем на свет
Там, где света нет.

Дешевая молочка
Сотрет нас в порошок.
Хотите ярких зрелищ,
Ну же, вырвать с корнем нас – ваш долг.

Сделав вид, что вас так прет
Сад строить райский свой,
Вы все равно придете к нам
За бухлом и наркотой.

Мы растенья, не люди, нас целый лес.
Сквозь щели в асфальте выйдем на свет
Там, где света нет.

Если для вас это край,
Мы рады будем вам подыграть.
Нам только времени дай,
Мы рады будем вам подыграть.
Мы поможем сократить вам ваш век, ееа!
Мы рады будем вам подыграть.
Уже близок тот час.


Weeds

We came across the North Sea
with our carriers on our knees,
wound up in some holding camp
somewhere outside Leeds.

Because we do not care to fight,
my friends - we are the weeds.
Because we got no homes they call us
Smelly refugees.

We are weeds, vegetation, dense undergrowth.
Thru' cracks in the pavement: there weeds will grow –
the places you don't go.

This cut-price dairy produce
that turns our bones to dust.
You want some entertainment?
Go on, shove it up me - if you must.

Make believe you're so turned on
by planting trees & shrubs,
but you come round to visit us
when you fancy booze 'n' drugs.

We are weeds, vegetation, etc.

And if you think it's a crime –
we'd like to get you out of your mind.
It's just a matter of time, yeah –
we'd like to get you out of your mind.
Gonna cut you down in your prime, yeah –
weed like to get you out of your mind.
For a little time...


Рецензии