Спроба сенсу

Все, що постільне – не має бути постійним:
Білизна, сновидіння, пози, оргазми.
Те, що поза свідомістю – не торкнеться сумління.
Жодною точкою. Ніколи. Жодного разу.
Скинути з трону – не чесно, але ймовірно,
Але за умови дивитися в очі відверто.
Все, що постійне – не має бути постільним:
Твоє і моє імена і острах смерті.


Рецензии