Солнышко сияет

Sun is shining,
Birds are flying,
Cause I love you.
I`m not crying,
You`re smiling,
Cause you love me.
We are dancing,
We are dreaming,
Altrough winter.
Friends are looking,
They are loving,
It`s so simple.


Рецензии