Весна у сонному мiстi

(пісня)

По бруківці сонним містом
ходять краплі дощові.
З них нанизує намисто
невблаганний перебій.

З них складають звуки ноти -
ллється пісня, холод зник,
і життя нема на потім
в кожнім подиху весни.

Приспів:
***

Навесні
не засни -
радість в серці посели.
І журбу
цю журбу
ти любов`ю спопели.
Бо нема
не знайдеш
щастя більшого ніде -
біло в нас
у саду,
долі яблуня цвіте.
***

Чаші повні у кохання -
і ні краю і ні дна,
ні хвилини на вагання,
як бренить жаги струна.

І не слухається серце
і немає вороття,
більше співу більше терцій
у мелодії життя.

Приспів:
***

Забуваю все на світі,
поворожу на руці -
скільки хвиль у морі квітів,
скільки крапель на щоці.

Дрібочи - буди заснуле
місто серця, що на двох,
бо весну життя відчуло
та позбулося тривог.

Приспів:
***

13 Лютого 2008


Рецензии