Так-так

(пісня)

Так-так -
цокає годинник,
я робиваюсь на хвилини,
в мені
всі дороги зійшлись.
І так
холодно і тихо
і видно як, мороз надихав
на склі
зледеніле "колись".
Я чекаю -
це тіло знає
дотик милих рук.
У мовчанні
не замовкає
тільки серця стук:

Приспів:
***
Сер-це
переганяє
неслухняний час,
бо втікає щастя з раю -
і немає нас.
Ра-но -
піснею стану,
вітром на устах -
віднайду тебе, кохана.
Кличе доля-птах.
***

Ця ніч -
вибілила крила,
мені невпинно говорила
про те,
як самотно в містах...
Та ще
б`ється і тріпоче
все те, що віриться. Я хочу
тво-ї
прочитати уста.
Я чекаю -
це тіло знає
дотик милих рук.
У мовчанні
не замовкає
тільки серця стук:

11 Лютого 2008


Рецензии