новий сезон

Рахуй до десяти...навпіл
розріжеш душу знов і знов...
рятунок-кращий за ефір,
але дешевший за любов.
недивно -
має все ціну
куплю й собі новеньку душу...
і серце в знижках
в новому сезоні...
з людини-у боксерські груші...
...чи вистачить у револьвері ще патронів?....
...у новому сезоні...
...новому сезоні...


Рецензии
Так раньше народные песни создавались. Веке в 19-ом... Спасибо, что не забываете...

Александр Зрячкин   11.02.2008 14:52     Заявить о нарушении