звуки тиш

Тиша ріже
розпеченим ножем
ми підставляємо їй руки...
забудем час - ми під дощем
її почуєм звуки...

Краплини-сльози я ковтну
і тишу розірву надвоє.
Чотирьох слідів на снігу-
немає...
зникнемо обоє...


Рецензии