На шпалерах

На шпалерах лишилась помада твоїх шалав.
В тебе геть склероз. Ти забув всі мої ерогенні зони.
 Світ – це клітка. Але я опинилась ззовні,
Тільки не пам’ятаю, щоб хтось мене витягав.
На шпалерах лишилась помада твоїх шалав.
І тепер є один тільки вихід – на все закривати очі.
В голові йде постійна війна крапок і точок.
А ти знову в жодному з потойбіч мене не шукав.
На шпалерах лишилась помада твоїх шалав –
Жирні плями від жирних тіток з рідким чорним волоссям.
А сьогодні в моєму сні ти ходив босим
І очі були позбавлені будь-якої з уяв.
Після того, як всі титани так немічно впали,
Світ – це клітка. Але не для мене і не тепер.
На шалавах твоїх лишились відбитки шпалер,
А я кожен їх міліметр знаю напам’ять.


Рецензии