Молоко

Тиша вип’є молоко як душу,
Що так часто по ночах літає.
Ти мене ніколи в світі не забудеш,
Бо не пам’ятаєш.
Я звикаю до чужого сенсу
Як по краплі кров кривить душею.
Вже навчилося не битись серце.
Це нікчемно.
Бо занадто чемно і занадто
Переходить всі кордони рамок.
Тиша вип’є молоко як зраду
Разом з усіма вами.


Рецензии