Ти заблукав?

Ти заблукав?
То підіймись над лабіринтом в небо
Згори на це ти подивись!
Все проживаємо за лічені хвилини
А потім спис у горло, знов дитина
І знов забути, що таке Любов
Ґринджоли почуттів,
       Вулкани мрій
В собі ти вбити не посмій
Твоє життя послужить прикладом для тих,
Хто не схотів або не встиг
Пізнати сенс у лабіринті…
       Там, на дні
Ти заблукав? Я – ні!:)


Рецензии