За образом

ОбрАзу присипАв - присИпав обрАз грою,
дробились камені душі у барабанних...
Я - фотонегатив "останнього героя",
приватна виставка і вічносвіжа рана.

Наклацане життя, а проявити - неміч,
перекрутити у моментах засірілих
цей колорит розмов - "про вічне", "не по темі",
про зАколоти дум та зАвороти тіла.

Перо Господнє, як-не-як, єси гусине -
напише правду, а з води сухим... Якою
Небесний Отче, милість є твоя до Сина?
...любов стікає не вином, і не виною.

5 Лютого 2008


Рецензии
Прикольно. Особливо сподобались перших дві строфи.

Леля Ладо   06.02.2008 12:38     Заявить о нарушении
О, то файно,
тішуся, що Вам прикололось :)
З теплом,
Л.Ю.

Юрий Лазирко   06.02.2008 23:59   Заявить о нарушении