Мавка

В неї все наскрізно. Серця прозорість
Зразу відчується з дивним теплом.
Він же всю дійсність сприймає як сон.
В ньому з дитинства плекали прозовість.
Він зачарований нею, це правда.
Він з її тіла не зводить очей.
Тільки чому їй у грудях пече?
Тільки чому по очах в неї – краплі?
Тільки чому він завдав стільки болю?
Хай би і жив серед низки клопот…
Просто він звик до інакших істот,
Просто не вміє він бути собою.
Просто злякався. Причина єдина.
Просто злякався. Буває в житті.
В кого ж із двох не існує душі?
Хто ж із них двох – справжня людина?


Рецензии