Одна сльоза залишилась для тебе

Одна сльоза залишилась для тебе
Лише одна. Із вирію бажання
Зірветься раптом в недосяжне небо
І зникне назавжди з моїм коханням.

Можливо ти побачиш її в снах,
А може й ні. Це все - твоя неволя -
Не вірити в вогонь в моїх очах,
Не розуміти хто для мене доля.

І день за днем летить у небуття
Без тебе. Знову. Вірити не хочу.
Не ти пішов - пішло моє життя
З тобою разом в незбагненні ночі.

І тиша в серці відголоском снів
Та криком волі разом відгукнеться.
Як жаль, що ти мене не зрозумів!
Як тяжко сподіватись - повернешся!

Мелодія моїх надій вже затиха
І гасне світло сонця в темнім небі.
Вже скоро ніч... залишилась сльоза,
Яка зірветься в небо лиш для тебе.

02.02.2008


Рецензии