Я не можу заснути

Я не можу заснути…
Пролітають комети і мрії,
У відкритих очах віддзеркалилась ніч.
Залиши хоч краплину надії!
Із нічним ліхтарем віч-на-віч
Крізь вікно на обпалені груди,
Я не можу заснути…
А навколо лиш світло і тінь.
Вию вовком на проклятий Місяць!
Головне залишатись на місці
Коли не вберегтись від падінь.
Я не можу заснути.
Так треба. Я під зорями, в мріях я птах…
Наді мною розкинулось небо.
Піді мною лиш зграї собак.
Ти віддав свою душу за так,
Світ кричить – ти не хочеш почути
Виють люди і зграї собак,
Ну а я все не можу заснути…


Рецензии
Классно написано.

Сергей Стрельченко 2   13.02.2013 11:57     Заявить о нарушении