Герой одн хвилини

Коли остання свіча
Догорає, і падає віск
На тремтячі від холоду пальці
Ти не встиг

Підхопити останній вогонь
Занести над приреченим світом
Ти не знаєш куди подіти
Свій телефон

Обпікає завмерлі груди
Човен твій пливе у відчай
Повідомлення зі світу нижчого
Там, де люди

Залишай, не тобі підвласні
Почуття і думки, що в серці
Ти миттєвий володар Сонця,
А Сонцю підвласний Всесвіт.

Залишай, не тобі судити
Про героїв цієї хвилини
Ти один, а навколо стіни
І страшенне бажання вбити

У твоїх думках так слизько
Всі герої уже померли
Є лише підлога і стеля
І вони неймовірно близько

Це сміття проіржавив холод
Ці серця пройняла байдужість
Ти тікаєш від себе знову
Але хочеш назад все дужче

Світ змінився, і ти загинув
Під розстріл еротичним джазом
Як завжди бракує часу…
Ти герой однієї хвилини…


Рецензии