Дивишся в нiч

Досхочу напоять вітрами степи,
Вітаючи, схилиться гілка верби,
Якщо ти не втратив бажання блукань
І знаєш, що воля варта страждань,

Не світить сузір’я у небі твоєм
І спрага до волі утримана днем,
Де твоє серце - там суховій,
Мрії лишились на стику колій...

Дивишся в ніч.. Пірнаєш у книги,
Навколо, тебе огородили криги,
А всесвіт колотить від страждань та змов
І думи неволить несправжня любов...

Чуєш? навіщо тобі нести камінь на плечах?
Йди своїм шляхом, не квапся до течій,
І якось, ти спиниш свій шлях до мети,
Спитай тої миті у себе хто ти.


Рецензии
очень понравилось, не люблю украинский язык- уж слишком на его навязывают, но стихотворение мне понравилось

Анюта Каменкова   15.12.2009 15:58     Заявить о нарушении
На это произведение написано 40 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.