***

Я хочу бачити весь світ,
Такий величний і крилатий.
Поринути з ним у блакить
І сильно-сильно закричати.

Щоб поміж гір лунали звуки,
Розносились, як шум води,
І тихо падали на руки
Краплини свіжої роси.


Рецензии