Хвалi..

Хвалi тваiх валасоў
       моц ап`яняльную маюць
Водар лугоў i лясоў
       яны ў сябе ўбiраюць

Водар рамонак, пралесак, крынiц
       i таго палыну, што буйнее
На ўзмежках малочных пшанiц,
       што гамоняць у час ветравею

Водар крынiчнай вады
       студзенай, празрыстай, гаючай
Што чароўны збярог ад бяды
       i ратунак ад смагi балючай..


Рецензии