Ой, великi нам друзяки...

Ой, великi нам друзяки -
В них нахабнii мордяки,
Даш шматок iм пирога -
А в будинку - iх нога.

Та з жiнками веселяться,
Вiк би з ними нам
не знаться,
Iх до дому ми не звали,
Вони ж - самi прискакали.

Пiснi чуждii спiвають,
Та до Криму приiджають
Як у свою рiдну хату -
Мерiканськii солдати.

Хто покликав iх до хати?
Йому б морду розiдрати,
То - наскрiзь продажнi суки,
I народ iх не послухав.

Виганяли цiх ублюдкiв
Далеченько, не послухав
Навiть батьку - презiдента,
Що усе затiяв энто.

Е ще в нас здоровi люди,
ТАК З ЧУЖИМИ ВСIМИ БУДЕ,
ХТО У ХАТУ НАШУ ЛIЗЕ,
НАМ НЕ ТРЕБА IХНI ВIЗИ!

       


Рецензии
Я с тобой категорически согласен!Прочти у меня ОРАНЖЕВАЯ ЧУМА.

Злойкакпёс   03.02.2008 13:24     Заявить о нарушении