Роздуми

Я не знаю, як зустріти мені долю.
Я не знаю, як про світ розповісти.
Я не знаю, що лежить в моїх долонях.
Може птах, а може ящур у пітьмі.

Я не знаю, як шукати мені щастя.
Я не знаю, чи є Бог, а чи нема.
Може світ землі розколеться надвоє.
Може довго буде жити ще земля.

Може я зустріну щастя, покохаю.
Може в бідності зустріну свою смерть.
Може буду жити довго. Я не знаю.
Може зникну, як секундний вітерець.


Рецензии