Чому приходиш увi снi?

Чому являєшся мені у сні?
Я знов страждати не бажаю.
Так важко й соромно тепер мені,
Від свого щастя наче птаха відлітаю.

Чому являєшся мені у сні?
Про тебе чути й знати не бажаю.
Набридло рахувати довгі дні,
Десь поруч мрія – серцем відчуваю.

Чому являєшся мені у сні?
Простити все не здатна й не бажаю.
Молю, благаю, рідний, відпусти,
Я жити тільки-тільки починаю.

Чому приходиш знову уві сні?


Рецензии