Моим друзьям

 І знову разом ми з тобою

І знов відродження душі

І вже мене ніщо не гложе

І знову можемо на ти

       

А ще були вчорашні друзі

Яких ти знаєш, я кохаю

Бувають миті, що в житті

Нічого кращого - немає

       

Моїм улюбленнішим друзям

Оці ось строки я дарую

Як добре, що усі ми разом

Усіх кохаю та ціную

       

10.09.2007.


Рецензии