Як можна вiрити в любов

Дата: 31.08.2007 12:23

       СОНЕТ
Як можна вiрити в любов,
Коли вона тебе ломае,
Ти мрiеш нею знов i знов,
Вона тебе минае.
Ти зовсiм опускаеш руки,
Десь глибоко надiя згасае,
Тай знову з'являються муки,
Душi необхидно, тай сердцэ палае.
Воно вже втомилось згасать
А потiм у нутрощах тлiти,
Як всежтаки важко кохать,
И важко коханню радiти.
Багато треба долать,
Щоб знову змiти любити.


Рецензии