Память. яз. украинский

       Пам'ять.

Ковдру ромашкову
Вітер колихає,
Ніжну та чудову
В обіймах ласкає.
Наче вишивана
Сонечком сорочка,
Неба біла манна
Навкруги віночка.
Дзоти між полями,
Маки червоніють,
Йшли бійці з боями
Визволяти Київ...
Зірки мирно сяють,
Вартові - берізки
Тут охороняють
Спокій вічний близьких...
Знов весна з'явилась
Цвітом на порозі,
Може і втомилась
Від життя в тривозі...
Серце відчуває
З пам'ятю розмову,
Вітер обіймає
Ковдру ромашкову...

9 травня 2002 року.
Автор Геннадій Сівак.


Рецензии