Чи ти зна?

Легко поглядом душу поранити
Легко словом сердечко розбити
Легко фразою все понівечити
Легко мрію в людині убити

Важко потім любов повернути
Важко потім душі заживать
А ще важче розбитому серцю
Потім знову когось покохать


Рецензии