Бережи

У твоїх теплих долонях
Сидить маленька пташка
І полетіти з них
Для неї вже так важко

Ти бережи синичку
Бо журавель у небі
І щоб спіймать цого
Ще полетіти треба

Ти випрівай зерно
Воно зросте за мить
І принесе той плід
Який в душі ще спить.


Рецензии