Примара

Ти не відчуєш сліз
Ти не відчуєш крику
І взагалі мого
Ти не побачиш лику

У цьому світі я
Лише сумна примара
Моя душа блука
Як одинока хмара

Мої уста німі
Лиш промовляють очі
Як я тебе люблю
Як поруч бути хочу…


Рецензии