Втомилась

Я загубила душу
Я загубила серце
І у моє життя
Уже закриті дверці

Не хочу більш кохати
Бо це для мене мука
Котра так травить серце
Немов їдка сполука

Не хочу більш чекати
Бо не велике щастя
Коли живеш і знаєш
Що все життя не вдасться

Не хочу більше жити
І бачить сни чудові
Що добре все у світі
І діти всі здорові


Рецензии