***

Sweet lips
Saulty tears
Licking eyes
Useless lies
lead to dreams

Sugar smells like
bitter smoke
faith...milk...
your face I've stroked...

never more
never late...
filling emptyness
with hate...

Throw out tongue
no need to speak
no one here to listen
I know I'm a freak

never more
never late...
filling emptyness
I hate...

Starting here
my lonely journey
with no ends
and unknown reasons

Shoot to ill
surrounded meat
Bleaching looking
for a treat
       2007


Рецензии