Тихо

Я кохаю мовчки,
І я плачу тихо,
І моє кохання -
Це суцільне лихо.

Я скажу тихесенько: -
«Я люблю, кохаю»
Ці слова пустинні
Я це добре знаю.

Ти підеш із нею,
Я зостанусь втиші.
Тихо вітер плаче
І гілля колише.

Тихо плачуть сосни
В унісон з душею,
А вона лиш просить,
Щоб побув із нею.


Рецензии