Авторские татуировки-аббревиатуры украинских нс

Написано под влиянием материала Тюремной энциклопедии А.Кучинского (http://www.cripo.com.ua/print.php?sect_id=6&aid=6850). Публикуется с претензией на юмор и легкую иронию, а также с целью защиты авторских прав на данный прикольный материал.
Будет пополнятся. )))

АРХІВ – Арійський Рід Християн - Істинних Вірян

БАЯЗЕТ – Бий активістів, які заперечують етнос трипільців!
БЛОК – бий лемішок, отруєних комунізмом!
БОГ – бунтує опришок – гайдамака.
БОРЩ – бий остогидлих революційних щурів

ВАКСА - Віктор Андрійович колись стане арештантом?
ВАТРА – Війна арійців точить радянську армію!

ГАЛАЦ – Голод – авантюрам лихим адекватна ціна!
ГОНТА – Готуй оборону незалежності Твоєю Активністю

КАРБОН - Колись арійська раса буде очолювати народи.
КРЕЙДА - Кинь руйнівні емоції й даремні амбіції
КУРСьК – кипуча упередженість росіян спровокує конфлікт

ЛАГОР - Лють арійців гне оборону Росії
ЛІГВО - Любиш істину?! - Готуйсь відкрити очі!
ЛІКНЕП – Ліпше ілюзія консерватизму, ніж еклектика пристосуванців!
ЛІХ – Лишайся істинним християнином.
ЛУСНА – Любіть Україну (у) сні-наяву!

МЕТА – Міць етносу трипільців-арійців

ПАГІН - Питай активістів: готові іти насмерть!
ПРОСО - Пам"ятай: Росії оборонцям - смерть особлива!
ПЛАЦ - Подаруй любов арійському цареві.

РУСТАМ - Розкол України силами темряви - антинародна маячня!

САМБІР – Сама армія має бути істотно радикальнішою!
СУХУМІ – Сильна – Україна; Хохли (українці Москви) – Інші!

ТАВРО - Тінь агонії вкрила російську огиду
ТРІСКА - Тільки розум і сила керують адекватно
ТУР - Триває Українська Розпука / Твердне Український рід

УЗВАР – Українці залишилися вірними арійській расі
УПСАЛА – Україна плаче слізьми арештованих лихими асиміляторами

ФАРУЗ - Фіксуй антинародні рішення українського законодавця.
ФЕЗ – Фашизм – етнічна зброя!
ФІРС – Фашизму імперії-Росії – смерть!
ФРАТРІЯ – Фашисти розбили армію терору росіян - імперське ярмо
ФРІК – Фашисти розбили імперців – комуняк
ФЕРУМ – Фашизм – етнічний рух Українців – можливий!

ХЛІБ - Хазяїн - людина, інші - бидло!

ШВЕД – Шевченко вірив (в) етнічну державу.

ЩУР - Щаслива Україна - реальність!

ЮГРА – Юля готує рішучу атаку!
ЮНОНА - Юля не обдурить наших активістів!

ЯГВЕ – Я готовий вмерти, Етносе!!!
ЯМАН - Ярмо Москви адаптоване нацією.
ЯРМО - Я розумію мову окупантів.
ЯХОНТ - Як хочеш одужати - не будь твариною.


Рецензии