Я люблю його

Я люблю його,
Він для мене сонце,
Що хоч раз в житті
Загляда в віконце.

Я люблю його,
Він для мене крила,
Щоб на них одних
Я злетіть хотіла.

Я люблю його,
Він для мене мрія,
І лише одна
У житті надія.


Рецензии