Школа

Рідна школа, рідна школа
З спустошених дворів
Долинає тихий шепіт
Старовинних ясенів.

Вже не станеш більше учнем,
Не почуєш більш дзвінка,
Вийдеш з школи і уступиш
Своє місце дітлахам.

Ми ніколи вже не станем
На дорогу цю хитку,
Нам ніколи не побути
У дитячому садку.

2004


Рецензии