Лм

Напишу тобі лист,
       відправлю в конверті,
Чи відчуєш ти хист
       крізь папери подерті?

Прочитаєш, а потім?
       Чи зрадієш, чи згнівиш?
Якщо друге, то вибач –
       нічого не зміниш.

Я жадаю на тебе…
       і чекаю на потяг.
А ти любиш мене?
       Чи то фірточки протяг?

Поміж нами багато –
       міста і села,
Коли хочеться спати –
       падають крила,
Поміж нами дистанції,
       гроші, гротеск,
А ще згода батьків
       і коханих протест.

Чи зумієм крізь хащі
       пробратися в ціле,
Чи захоче простити
       та доля зопріла?
Я поїду на Замок,
       залишу я дів,
Запрошу і тебе –
       будем слухати грім…


Рецензии