Знов

Мені б знов хотілось любити,
І як вперше мати все знов,
Мені б знов хотілося жити,
І прокинуться декілька мов.

Мені б знов хотілось відчути
Поцілунки не тільки в уста,
Мені б знов хотілося бути,
Буть з любов’ю на краї моста.

Мені б знов хотілось бажати,
Щоб благала любов знов і знов
Зупинити тебе, хоч на хвильку,
Й подивиться в очі-огонь.

Мені б знов хотілось кричати,
Щоб мене зрозумів ти колись,
Що не хочу я більше бажати,
Хочу вільно пожити я знов!


Рецензии