Страх кохання

Говорять, що не знає меж кохання,
І що сліпе воно в переконаннях,
І що не відає ніяких перешкод.
Чому ж тоді, коли воно між нами,
Ми кидаєм і топчемо його,
Печально кажучи:”Нам не дано”
Не боремось на смерть, хоч на життя любові,
Яка не просить в нас і краплі крові,
А лиш благає тихо:”Поможим”.
Чому хоробрі в почуттях, та не на ділі.
Адже кохання дістають лише сміливі,
А не мерзенні, низькі лицеміри,
Що прагнуть відростити ніжні крила
І поміж на навчитися літать.
Моя любов не дасть мені збрехати.


Рецензии
Здорово! только я почти не понимаю :(

Энди Белл   11.05.2008 20:31     Заявить о нарушении
украинский выучиш - поймеш;)

Ольга Кель   11.05.2008 21:47   Заявить о нарушении
уже сiл учiть!

Энди Белл   11.05.2008 22:30   Заявить о нарушении
ну давай-давай...

Ольга Кель   12.05.2008 23:04   Заявить о нарушении