Грусть укр

Сум

Чому так боляче мені?
Чому мені так важко?
Чому так холодно мені?
Чому мені так страшно?

Я в самоті, і день, і ніч,
Я плачу і страждаю.
Я б шла з тобою пліч о пліч,
Тебе я так кохаю!

Та ти далеко, я сумна,
І що робить не знаю.
Я все вирішую сама,
Й тебе я дожидаю.

Несправедливість скрізь одна,
І смуток і зітхання!
Я пронесу через літа
Моє несправджене кохання.

І все віддам за тебе я,
Та вже не буть нам разом!
Всьому виною тільки я,
Та білий сніг Кавказу...


Рецензии