О тигр мой укр

О тигре мій

О тигре мій, дикий звіру,
Чому ти знову лютуєш?
Твою втрачаю довіру,
На когось знову полюєш...

О тигре мій, мили друже,
Ти знов сумний, мій єдиний?
Так, постраждала я дуже,
Та ти, мій любий, не винен!

О тигре мій, моя кара,
Чому ти знову тікаєш?
Чим я тебе так злякала?
Чому ти знову страждаєш?

О тигре мій, моє щастя,
Моя єдина надія!
Мій страх і моє напастя,
Моя нездійснення мрія!

О тигре мій, тогре, тигре!..
Без тебе не зможу жити!
О тигре мій, любий тигре,
Як важко тебе любити!..


Рецензии