Брехня... слова укр

Не обіцяй зірок із неба
І слів на вітер не кидай,
Твоєї брехні нікому не треба,
Собі на згадку її залишай.

Твоя брехня-то капля горя,
Твої слова-то ріки сліз,
Без обіцянок немає і болі...
Без польоту не впадеш униз.


Рецензии