Щасливi та закоханi батьки

Найкращий вечір за багато років!
Холодний вітер пісню заспівав.
Назустріч я зробила кілька кроків,
Щоб ти мене скоріше обійняв.

Давно заснуло миле янголятко,
Снігами вкрило землю і дахи.
В коробці спить веселе мишенятко.
Щасливі та закохані батьки.

Найкращий вечір за багато років!
Твій погляд кригу серця розтопив.
Чому я не зробила зайві кроки,
Щоб опинитись в світі власних мрій?


Рецензии