Памяти Высоцкого. яз. укр

Пам’яті В.С.Висоцького.

В небо линуть баскі коні,
Гітара благає.
Крізь життя одні погоні,
Вітер обіймає.
Ніч гуляє, день сумує
Тиском телефонів,
Липень сонечком мудрує
Біля мікрофонів.
Нотр – Дам не забуває
Голос хриплуватий,
Та Каретний все страждає,
Світ рахує дати.
Сльози мов дощики ллються,
Та свічки палають,
Баскі коні в небо линуть.
В вершників стріляють.

21 серпня 1998 року.
Автор Геннадій Сівак.


Рецензии