Впiймалась мрiя

Впіймалась мрія.
Пастка - скельця два рожевих,
де витесані очі
променем ранковим
по блиску роздають
мінливі рухи мрева -
веселка осяжна,
як щастя на підкові.

Заходить в серце стук -
заходяться до стиску
наповнення думок
пташиним перелетом,
наносить кому день,
тепло підводить риску
під паростком надій,
за пруг втікає Лета.

Що думою майне -
то повертає в спокій,
а він голубиться,
поскубуючи млості.
Віднова легкоти
(до простоти глибока)
любов`ю до життя
переживає простір.

7 Січня 2008


Рецензии