Мене ти, нiби, i не бачиш?

* * *

Мене ти, нiби, i не бачиш?
Що ж, грайся, тiльки не зi мною…
Бажаю я тобi удачi…
Я не спiлкуюсь зi стiною…

Менi комедiй вистачає…
Трагедiй теж, по горло ситий…
Якщо любов не помiчаєш,
Тодi й не вмiєш ти любити…

Пiду собi… пiду нап'юся…
Чи вперше в людях зневiрятись?
А завтра, в гостi до бабусi
Поїду, вiд журби ховатись…

Млинцi, на тiстi дрiжжевому,
Мої улюбленi, пухнасті,
Менi поможуть зняти втому,
Загоять всі мої нещастя …

I на лицi моєм заграє –
Та добра посмiшка дитяча…
Ще, вiд кохання, не вмирають –
Скажу собi… I не заплачу…

6 января 2008 г.


Рецензии
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.