***

Вчора я приходив у твій сон,
Тихо крався крізь потік подій,
Доки не потрапив у полон
Сповнених жаги дівочих мрій.

Ти вдивлялася в очей блакить,
Палко цілувала у вуста,
Гладила волосся ... Щастя мить
Не втаїла сну вуаль густа.

Вдень, спинивши погляд на вікні
Пригадала раптом серед справ,
Як кохались ми в твоєму сні,
Як тебе я ніжно обіймав.


Рецензии