Мелодiя почуття

Відчуття почуття -
біль небесного роду.
Як змінити "вино",
щоб отримати "воду"?
Знак питання
простую завчас,
наголошую
в пам`яті "Вас".

День стікає у ніч
і гіллясті протоки
заколисують зір
необачному оку.
А нелічених зір
борозна
переходить
межею по снах.

Усміх спить на устах,
спогад ходить за мною -
і не впасти у жаль,
і не стати журбою,
і не вийти
сльозою на яв,
і не датися
мріями вплав.

Не тамується бій,
не холоне бійниця,
та летять невпопад
слів моїх блискавиці.
Крутить коло думок
множина,
пересовує вік
чужина.

Я у щасті згорів,
бо воно того варто,
помішались в руках
нам засвічені карти.
Повертаюсь
обличчям, де ти...
Засвіти мені,
освіти!

2 Січня 2008


Рецензии